Presentkort hobby radiostyrt leksaker

Köp Presentkort

Den bästa presenten är den man får välja själv!

Oavsett om det är födelsedag, alla hjärtans dag, bröllop eller julafton så passar våra presentkort perfekt till teknikintresserade, hobbyentusiaster eller för att introducera någon du tycker om till en rolig värld av radiostyrt och hobby.

Ett presentkort från RC Delar kan användas både i webbutiken och i vår fysiska butik. När du beställer ett presentkort så skickas det till den e-postadress du angivit som mottagare. Vill du istället ge bort presentkortet personligen? Inga problem! Välj alternativet ”Skriv ut själv” så skickas en utskriftsvänlig version av presentkortet till din e-post.

Alla presentkort aktiveras manuellt och skickas till mottagaren kl. 07:00 det datum du har angivit nedan. Presentkorten är giltiga i 12 månader från orderdatum och omfattas inte av öppet köp eller ångerrätt. Outnyttjat belopp på presentkortet sparas för framtida köp.

1 •Välj hur du vill överlämna presentkortet

Skicka med epost

Presentkortet kommer att skickas till mottagaren när betalning har erlagts. Du kan också välja att skicka ett senare datum genom att välja ett datum nedan.

2 •Välj en mall

3 •Presentkortsinformation

(200 bokstäver kvar)