UGears 3D Pussel i trä

UGears 3D TräpusselUgears 3D pussel i trä

Vi erbjuder samtliga moddeller från välkända UGears. UGears har tagit fram helt unika 3D modeller som är laserskurna ur högkvalitativt trä och monteras helt utan lim. Deras mekaniska 3D pussel är små undervekt som underhåller alla, oavsett ålder och kön. UGears mekaniska 3D träpussel är perfekt som present eller julklapp till någon som behöver en extra utmaning i vardagen.

Ugears 3D pussel i trä passar alla

En av de roligaste fördelarna med Ugears träpussel är deras enormt stor variation på olika träpussel. Det finns 3D pussel för alla åldrar och intressen. För de minsta barnen har Ugears tagit fram ett sortiment som är mycket enkelt att bygga ihop. Det finns även träpussel för den mest avancerade byggaren, som exempelvis Dream Cabriolet

Ugears unika produktgaranti

En fantastisk fördel med Ugears är att dem skickar nya delar om olyckan är framme, det betyder att du kontaktar Ugears och meddelar vilken del som gått sönder, så skickar dom en ny del till dig, helt gratis. Det kan inte bli bättre!

Ugears har en unik mekanism

Samtliga mekaniska 3D pussel från Ugears fungerar med en unik funktion av kugghjul och gummisnoddar. Vissa fordon har en "motor" som enkelt vrids upp, vilket gör att ex. en bil kan åka framåt, eller en karusell kan snurra runt. Vissa modeller kräver att du manuellt snurrar på ett hjul för att något skall röra på sig. Uikt och mycket kul!

Hur bygger man ihop en Ugears modell

Även här har Ugears tagit fram en unik metid för att bygga ihop dera 3D pussel. Inget lim eller skruv behövs, det betyder att du endast behöver trycka ut bitarna ur kartan och pressa ihop delarna. Ugears modeller har en fantastisk passform och samtliga modeller är mycket stabila. Några delar byggs ihop med hjälp av medföljande tandpetare.

Lagerhållning av Ugears modeller

Vi har valt att lagerhålla många olika modeller från Ugears och prissatt dom så vi är konkurrenskraftiga på den svenska marknaden. Vi bygger kontinuerligt upp nya Ugears modeller i butiken som du kan komma in och titta på. Välj din Ugears favorit och åk hem och bygg!

Läs mer på UGears egen hemsida för ytterligare information: https://ugearsmodels.com

Filtrera på

Pris
kr kr
Typ av 3D pussel
Svårighetsgrad
Monteringstid
Filter