Sprayfärg

Sprayfärg RC kaross Lexanfärg

Sprayfärg till RC karosser måste vara av högsta kvalitet för att få bästa resultat samt att färgen skall sitta kvar på karossen. Alla lexanfärger vi säljer är noga utvalda och håller högsta kvalitet!

Om du söker sprayfärg till din RC kaross eller till ett annat hobbyprojekt så har du kommit rätt. Vi erbjuder ett bredd sortiment av olika sprayfärger till RC racing karosser och produkter. Vi säljer allt i från grundfärger, basfärger och topplacker.

Hur man väljer rätt sprayfärg till sin lexan RC kaross

Det viktigaste är att karossen är helt ren och tvättat från smuts och fett samt valet av lexanfärg. Börja med att lägga 2-3 lager med täckande lexanfärg på insidan av karossen. När sprayfärgen har torkat så kan du lägga 2 lager skyddande mattlack. Om du skall måla utsidan så rekomenderar vi ett lager grundfärg för att få lexanfärgen att fäst ännu hårdare.

Kvalité på sprayfärger till rc karosser i lexanplast

Alla det färger vi säljer till flygplan, bilar, båtar etc. klarar av hårda tag samt om man spiller bensin eller metanol på färgen. Andra billigare sprayfärger och lexanfärger klarar inte detta och släpper från karossen.

Sprayfärg lexanfärg till rc karosser

Filtrera på

Varumärken
Färg
Färgeffekt
Filter
HOBBYNOX
89,00 kr
HOBBYNOX
95,00 kr
HOBBYNOX
89,00 kr
HOBBYNOX
89,00 kr
HOBBYNOX
89,00 kr
HOBBYNOX
89,00 kr