Sky RC T1000 Laddare AC 450W, DC 1000W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Multiladdare T1000 AC 450W, DC 1000W SkyRc

365 dagars öppet köp rc delar

2 779,00 kr (inkl. moms) 2 223,20 kr (exkl. moms)
Inklusive moms Skickas inom 1-3 dagar
check Finns i Lager

SkyRC T1000 Maestro Multiaddare 1000W

Arm® Cortex®-M4 och HyperBoost Kraftpar

Drivs av ARM Cortex®-M4
Ta din nästa RC-racingupplevelse till nästa nivå med SkyRC T1000! Arm Cortex-M4-chippet tar vår mest mångsidiga, dubbla utgång T1000 till en ny dimension med inbyggd DSP-instruktion. Chippets kärna har en flytpunktsenhet (FPU) som påskyndar enkla precision flytpunktsmatematikoperationer och stöder alla ARM enkla precisionsinstruktioner och datatyper.

Förstärkt med Egenutvecklad HyperBoost
Tack vare den 200 MHz ARM-mikrokontrollern kan den använda översamplings-teknologi för att förbättra ADC-upplösningen till 16bit. Den effektiva PID-mekanismen kan finjustera strömmen för att öka svarshastigheten och laddningsströmmens noggrannhet.

AC/DC Dubbel Ingång. Effektiv. Och Mer.

 • Dubbla portar arbetar oberoende för att ladda två batteripaket effektivt och samtidigt. RC-entusiaster kan flexibelt välja AC eller DC-ingång beroende på situationen.
 • I AC-läge är laddningskraften upp till 450W, medan prestandan är ännu kraftfullare, upp till 1000W i DC-läge. Oavsett om du är nybörjare eller en RC-expert inom racing, är detta laddaren som utmanar gränserna!

Smart Kraftfördelning
När en enskild port fungerar, pumpar T1000 full kraft till den porten! Laddningskraften fördelas dynamiskt och intelligent när båda portarna arbetar samtidigt. När den ena porten är klar tar den andra över med full kraft. Total kraft används alltid intelligent och effektivt! Laddning är så flexibel!

Kortslutning, överbelastning och omvänd polaritetsskydd ingår!

Digital Kraft
T1000 är inte bara professionell vid laddning, den kan också fungera som en digital strömförsörjning. Efter några klick i menyn är T1000 redo för din applikation, erbjuder en optimal spänning på 5-27V med 0,1V ökning, justerbar 1-15A ström. Kortslutning, överbelastning och omvänd polaritetsskydd ingår!

Urladdare, PD Hub & T1000. Drömlaget
Den nyligen släppta BD350 (säljs separat) urladdaren kan ha en urladdningsström på upp till 40A när den arbetar med T1000. Snabb urladdning i denna takt ger dig definitivt en fördel.

PCH-150 Ström & Laddningshub
1A3C PD Strömladdningshub är speciellt designad för RC-entusiaster, med en full belastningseffekt på 150W. Designen inkluderar ett precisionsgjutet aluminiumhölje som är starkt, lätt och hållbart med hög termisk konduktivitet. Dess termiska konduktivitet är högre än den hos vanligt pressgjutet aluminium.

Batterihälsa, Benchmarking
När den arbetar med BD3504 kan T1000-laddaren använda den skräddarsydda SkyRC Charger Master3 för att visa eller exportera batteriets urladdningskurva i realtid. Olika batteriers urladdningskurvor kan plottas för exakt jämförelse och analys, så defekta batterier kan inte gömma sig.

ColorX: Enkelt att ladda, skonsamt för ögonen.
Upptäck det nya ColorX-gränssnittet introducerat av T1000 baserat på enkla och strukturerade visuella element! Den skräddarsydda ljuscyan och gröna färgschemat är för RC-laddning. Det hjälper dig att fokusera på inställningen. Web2.0 responsiv meny och väl utformade ikoner gör driften mer lämplig för spelare vana vid att använda smartphones! Dags att säga hejdå till tråkig typografi och välkomna ett nytt och vackert UI. Laddning behöver inte vara tråkigt, och det behöver inte livet heller!

Ladda svalt.
Inuti det snygga höljet ligger ett banbrytande termiskt system designat för att låta Arm Cortex-M4 flyga genom tunga arbetsbelastningar med blixtsnabba hastigheter - och förbli tyst som en viskning. Fläkten justerar hastigheten efter behov och avleder värme mer effektivt beroende på olika kraftanvändning.

Ladda på ditt språk
ColorX är designat för att enkelt kunna lokaliseras och engagera bekvämt. Gränssnittet finns för närvarande på engelska, holländska, kinesiska och japanska. Användare kan enkelt byta språk med några klick så att de kan ladda på det mest bekväma språket.

Bärbar. Fantastiskt Snygg.
Med den klassiska, minimala och snygga vertikala torn-designen frigör T1000 mer bänkutrymme för RC-entusiaster att justera prylar genom att ta fotavtrycken av ett par batteripaket. Snygg design tjänar din laddning och glädjer din laddning! Det ergonomiska handtaget gör det enkelt att förvara, bära med sig och resa med.

Vi är Certifierade, Vi är Kvalificerade!
SkyRC-produkter följer lagar och förordningar i varje land vi skickar till. Våra produkter är designade, testade och godkända för att uppfylla globala standarder för produktsäkerhet, elektromagnetisk kompatibilitet och andra tvingande regulatoriska krav när de används för sitt avsedda ändamål.

Universell Spänning. Res På Språng.
Med den universella spänningsingångskretsen behöver du inte krångla med att hitta en spänningsomvandlare mellan 110V och 220V när du reser runt!

Frigör Superkraft med Avancerad Charger Master
Ansluten till PC eller Mac* via USB-C kan du övervaka och styra T1000 med SkyRC Charger Master3. Du kan också uppdatera laddaren som OTA och synkronisera den senaste programvaran i realtid med vårt moln. Laddnings-/urladdningsdata kan analyseras och visas i ett diagram.

*Charger Master för Mac kommer att släppas 2023!

Specifikationer:

 • Höljesmaterial: Plast
 • Höljesstorlek: 190.3x153.5x100mm
 • Vikt: 1370g
 • Skärmtyp: Color X
 • DC Ingångsspänning: 10-30V
 • AC Ingångsspänning: 100-240V

Laddareffekt:

 • AC: Max 450W
 • DC: Max 1000W

Urladdningseffekt:

 • Huvudport: 10W
 • Balansport: Max 37W
 • Extern urladdning: Max 350W

Batterier:

 • Batterityper/celler:
 • LiPo/LiHV/LiFe/LiIon: 1-6celler
 • NiMH/NiCd: 4-15celler
 • Pb: 3S/6S/12S

Laddningsströmmar:

 • LiPo/LiFe/LiIon/LiHV/NiMH/NiCd/Pb:0.1-20.0A
 • Parallell:20.0-35.0A

Urladdningsströmmar:

 • LiPo/LiFe/LiIon/LiHV/NiMH/NiCd/Pb:0.1-2.0A
 • Extern urladdning:0.1-40A

Balansström

 • LiPo/LiFe/LiIon/LiHV:Max 1.5A

Funktioner:

 • LiPo/LiFe/LiIon/LiHV: Balans, Laddning, Urladdning, Förvaring, Parallell
 • NiMH/NiCd: Laddning, Cykel, Återtoppning, Urladdning
 • Pb: Normal, AGM Laddning, Kall Laddning, Urladdning
SK100182-01
+10 st
6930460007605
Drivspänning (V)
230V
Funktioner Laddare
Cykling
Urladdning
Vanlig laddning
Kan Ladda
Li-Fe
Li-Ion
Li-Po
LiHV
NiCd
NiMH
Pb
Produkt Laddare
Batteriladdare
Effekt(W)
100W

Gratis frakt: På ordrar över 995 kr

Paket till ombud: 65 kr Skickas inom 1-3 dagar till ombud, oavsett vilket fraktalterativ du väljer.  *

Spårbart varubrev: Från 45 kr Skickas inom 1-3 dagar till brevlåda.

Hemleverans: 229 kr Skickas inom 1-3 dagar och levereras hem till dig mellan Kl: 09.00-21.00

Hämta i butiken: Måndagar och onsdagar 11.00-15.00 Meddela oss i förväg, så vi hinner förbereda din order.

Betalning: Klarna, Swish, Visa/Mastercard, Faktura, Delbetalning, American Express.

Retur/Ångerrätt: 365 dagar!

Fullständiga villkor: Klicka här!

*Skrymmande paket, med t.e.x. långa stänger och byggmaterial, kostar lite extra. Exakt fraktkostnad visas alltid i kassan, även om du inte är inloggad. 

Ämne: - Multiladdare T1000 AC 450W, DC 1000W SkyRc

Vänligen godkänn att vi använder dina uppgifter för att svara på din fråga om denna produkt.

*Obligatoriska fält

chat Kommentarer (0)