Radiostyrda Flygplan

Filter by
Driftsätt
Material
Infällbara Landningsställ
Manufacturers
Filter

Radiostyrda flygplan / RC flyg till bra priser!

Vi erbjuder enbart radiostyrda flygplan av högsta kvalitet till mycket  bra priser. Vi har valt att inte sälja RC flyg av okända tillverkare, därför kan du alltid känna dig trygg med att du får både kvalitet och valuta för pengarna när du köper ett radiostyrt flygplan i vår rc butik.

Service och reparation av radiostyrda flygplan

Vi finns här även efter du köpt ett radiostyrt flygplan från oss. I vår verkstad kan vi erbjuda både felsökning, reparation och underhåll av radiostyrda flygplan till ett förmånligt pris. Känn dig trygg med att vi tar han om dig och ditt RC flyg plan även efter garantitidens utgång.

Stort utbud av tillbehör till flygplan

Hos oss är det fullt möjligt att kombinera ihop ett flygplan som passar dina exakta behov. Då vi erbjuder allt i från GPS, servon, mottagare, sändare motorer etc. så blir det väldigt kul och enkelt att bygga ihop ett eget radiostyrt flygplan hos oss.

Vi erbjuder även RTF(Ready To Fly) flyg för både erfarna och nybörjare. Utbudet av RC flyg modeller innehåller både propeller och jet flygplan. Det finns även tillbehör som ec FPV eller trainer flite produkter.

Klicka här om du vill se vårt utbud av reservdelar till radiostyrda flygplan!

Välkommen!

Radiostyrda Flygplan, radiostyrt flygplan, RC flyg!